Χρόνος Παράδοσης

ΑΤΤΙΚΗ

Για παραγγελίες που καταχωρούνται πριν τις 19.00 από Δευτέρα έως και Παρασκευή και πριν τις 17:00 το Σάββατο οι παραδόσεις μπορούν να εκτελεστούν ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ με μεταφορικά μέσα της εταιρείας κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως με εκπρόσωπο της εταιρείας μας.         

 

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Για την αποστολή της παραγγελίας σας θα πρέπει εσείς να μας υποδείξετε τον τρόπο (μεταφορική εταιρεία, ΚΤΕΛ, courier η άλλο τρόπο).

 Το κόστος μεταφοράς των προϊόντων καθώς και ο χρόνος παράδοσης τους, αποτελεί θέμα διαπραγμάτευσης μεταξύ του πελάτη και του μεταφορέα και σε κάθε περίπτωση το κόστος μεταφοράς θα επιβαρύνει τον πελάτη.

  Εμείς αναλαμβάνουμε να παραδώσουμε τα προϊόντα στην έδρα ή σε εκπρόσωπο του εξουσιοδοτημένου σας μεταφορέα, η υπογραφή του οποίου στο διπλότυπο παράδοσης παραλαβής, αποδεικνύει την παράδοση της παραγγελίας στον μεταφορέα.

 Για παραγγελίες που εξοφλούνται πριν τις 14:30 από Δευτέρα έως και Παρασκευή οι παραδόσεις στην μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας μπορούν να εκτελεστούν με μεταφορικά μέσα της εταιρείας κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως με εκπρόσωπο της εταιρείας εντός δύο εργάσιμων ημερών.