Nutrilove Premium Sensitive 1+ Lamb & Rice
Πλήρης τροφή για ενήλικες σκύλους με ευαίσθητη πέψη με αρνί και ρύζι.
Το Nutrilove Sensitive (αποξηραμένο αρνί 25%, ρύζι 17%) είναι μια τροφή υψηλής ποιότητας ειδικά σχεδιασμένη για σκύλους με ευαίσθητη πέψη.
Παρασκευάζεται με αρνί ως τη μοναδική πηγή ζωικής πρωτεΐνης για ευαίσθητη πέψη. Εξαιρετική γεύση χωρίς προσθήκη τεχνητών γεύσεων. Χωρίς πρόσθετα συντηρητικά και τεχνητά χρώματα. Όλα όσα χρειάζεται ο σκύλος σας.
Συνταγή με αρνί και ρύζι
Συνταγή για εύκολη πέψη
Βέλτιστη φυσική κατάσταση
Υγιής επιδερμίδα και γυαλιστερό τρίχωμα
Η συσκευασία των 1,6 κιλών διαρκεί για 5 ημέρες. Μέση σίτιση για ενήλικα σκυλιά βάρους 25-30 κιλών.
Αναλυτικά συστατικά :
ακατέργαστη πρωτεΐνη 24%, περιεκτικότητα σε λίπος 10%, ακατέργαστη τέφρα 7,5%, φυτικές ίνες 3,0%, ασβέστιο 1,7%, φώσφορος 1,2%. Ωμέγα 6 και ωμέγα 3 λιπαρά οξέα σε αναλογία 8:1.
Μικροστοιχεία ανά 1 kg :
βιταμίνη Α 15000 IU, βιταμίνη D3 1500 IU, βιταμίνη Ε 500 mg, χαλκός (ως θειικός χαλκός, πενταϋδρικός) 10 mg, σίδηρος (ως θειικός σίδηρος, μονοϋδρικός) 100 mg, ιώδιο (ως άνυδρο ιωδιούχο ασβέστιο) 2. 0 mg, ψευδάργυρος (ως θειικός ψευδάργυρος) 110 mg, μαγγάνιο (ως οξείδιο του μαγγανίου) 40,0 mg, νάτριο (ως σεληνιούχο νάτριο) 0,30 mg
Πρόσθετα: αντιοξειδωτικά Οδηγός διατροφής - συνιστώμενες ποσότητες: Ο οδηγός σίτισης είναι ένας οδηγός.
Οι ατομικές ανάγκες εξαρτώνται από την ηλικία, τη σωματική διάπλαση και τη δραστηριότητα του σκύλου.
Βάρος σκύλου (kg) | Ημερήσια απαίτηση (g) |
1-3 | 27-61 |
3-5 | 61-89 |
5-10 | 89-149 |
10-15 | 149-200 |
15-20 | 200-247 |
25-30 | 292-333 |
35-40 | 373-412 |
45-50 | 447-483 |
55-60 | 520-554 |
65-70 | 588-621 |
75-80 | 653-685 |
Η συνιστώμενη δόση είναι μόνο ενδεικτική, η ατομική κατανάλωση του σκύλου σας εξαρτάται από το σωματικό βάρος, τη δραστηριότητα και την ηλικία του. Ταΐστε 1-2 φορές την ημέρα. Εάν η τροφή είναι καινούργια για τον σκύλο σας, ανακατέψτε την με την τροφή που έχει συνηθίσει ο σκύλος σας και αυξήστε αργά τις δόσεις. Ο σκύλος πρέπει να έχει πάντα διαθέσιμο άφθονο φρέσκο πόσιμο νερό.